Wat weet een computer
over de circulaire economie?
Lexmark houdt u op de hoogte #3
Lexmark cartridges
hebben vele levens
Lexmark houdt u op de hoogte #2
De Prullenbak
weet het
Lexmark houdt u op de hoogte #1
Registreer voor onze hergebruik- en recyclingprogramma's
De eenvoudige manier om uw tonercartridges te retourneren voor hergebruik en recycling.
Wanneer u uw lege supplies via het LCCP retourneert, draagt u bij aan de vermindering van de impact op het milieu en de bevordering van de  duurzaamheid. Elk jaar worden miljoenen kilo's aan materialen op verantwoordelijke wijze hergebruikt en gerecycled. Dit, begint bij u.


Door uitstekende logistieke prestaties te combineren met service met innovatieve tools kan LCCP u een modern en efficiënt ophaal-, recycle- en hergebruikproces bieden dat perfect aansluit op uw verbruiksvolumes. Lexmark betaalt niet alleen de transportkosten van uw gebruikte cartridges, maar biedt u ook handige online toegang en interactieve hulpmiddelen waarmee u onder andere het ophalen kunt inplannen, retourprogramma's kunt bijhouden, recyclingcontainers kunt bestellen.
Wij hebben ons tot doel gesteld onze impact op het milieu te verminderen en u te helpen hetzelfde te doen. Lexmark maakt onder andere het verschil met:​
  • Ons innovatieve gebruik van pcr-materiaal (post-consumer recycled) helpt zowel het verbruik van nieuwe natuurlijke bronnen als de hoeveelheid afval op de vuilnisbelt te verminderen.
  • Alle productielocaties van Lexmark zijn gecertificeerd volgens strenge, wereldwijd erkende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen zoals ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 1801.
  • Lexmark wint jaarlijks miljoenen gebruikte cartridges terug die worden hergebruikt of gerecycled via het bekroonde Lexmark cartridge-inzamelprogramma (LCCP).
  • Lexmark producten zijn onderscheiden met vele ecolabels, waaronder Duitse Blue Angel-, EPEAT- en US Energy Star-certificaten.